akhbarmohandesi

به روزترین اخبار نظام مهندسی

akhbarmohandesi

به روزترین اخبار نظام مهندسی

معرفی انواع کفپوش اپوکسی و کاربرد آنها

معرفی انواع کفپوش اپوکسی و کاربرد آنها

تا کنون در مقالات مرتبط  با کفپوش اپوکسی به تفصیل درباره ساختار کفپوش اپوکسی ، اجرای کفپوش اپوکسی و مشکلاتی که ممکن است پس از اجرای آن رخ دهد، صحبت کردیم. در این مقاله در نظر داریم انواع  اجرای کفپوش اپوکسی و کاربرد آن را بیان کنیم.  اگر می خواهید با به روز ترین مدل های کفپوش اپوکسی آشنا شوید با ما همراه باشید

کفپوش اپوکسی چیست و چه کاربردی دارد؟

در این قسمت می خواهیم توضیح کوتاهی در باره آشنایی اولیه با کفپوش اپوکسی ارائه دهیم تا دید شما برای مطالعه انواع آنها باز باشد. برای آشنایی کامل با کفپوش اپوکسی می توانید مقاله" تحلیل و بررسی کفپوش اپوکسی و تفاوت آن با سنگ و سرامیک " را مطالعه نمایید.

کفپوش اپوکسی یا کفپوش رزین تشکیل شده از یک مایع شیمیایی که بعد از مخلوط شدن با یک ماده سخت‌کننده (درواقع فعال‌کننده شیمیایی) به نام هاردنر به ماده‌ای سخت و مقاوم تبدیل می‌شود. در تشریح ویژگی های بارز این کفپوش می توان چنین گفت: بسیار با دوام،  قابل تنظیم، پایدار و تزئینی و قابل استفاده برای هر سطح است. از جمله کاربرد های این کفپوش می توان به استفاده پوششی در کارخانه های صنعتی، پوشش کف گاراژ یا هر سطح دیگر در فضای باز اشاره کرد.

آنچه که اکثر سازندگان را به سمت کفپوش های اپوکسی جذب می کند، مقاومت بالای آنها در برابر سایش و پاره شدن است، و این باعث می شود تا کفپوش های اپوکسی عمر طولانی مدتی داشته باشند. در ادامه به بررسی انواع کفپوش اپوکسی خواهیم پرداخت.

تحلیل و بررسی انواع کفپوش اپوکسی

کفپوش های اپوکسی به تنوع در طرح و رنگ و ضخامت معروف هستند . به گونه ای که کفپوش های اپوکسی را بوم رنگ نیز می نامند. در ادامه به بررسی انواع کفپوش های اپوکسی خواهیم پرداخت.

کفپوش اپوکسی  SELF-LEVELING:

کفپوش اپوکسی Self-leveling برای استفاده روی سطوح بتنی جدید، قدیمی، ترک خورده یا آسیب دیده استفاده می شود تا بافت صاف، با دوام و زیبایی روی آنها ایجاد شود. کفپوش اپوکسی Self-leveling نه تنها یک ظاهر درخشان و بی نظیر ارائه می دهد، بلکه در بسیاری از رنگ های مختلف به کار می رود که به فضای تجاری، صنعتی و مسکونی شما جلوه بسیار زیبایی می دهد.

کاربرد کفپوش اپوکسی Self-Leveling : کف ساختمان ها، انبارها، نمایشگاه ها، گاراژ های تجاری، آشپزخانه ها، سالن های ورزشی و غیره.

کفپوش اپوکسی جامد:

 این کفپوش به عنوان سخت ترین نوع کفپوش اپوکسی موجود شناخته شده است. این نوع کفپوش اپوکسی از 100٪ اپوکسی جامد و ماسه درجه بندی شده یا کوارتز ساخته شده است. این نوع کفپوش اپوکسی را می توان قبل از استفاده ازسایر کفپوش هایی مانند بتن و.. و یا  برای ترمیم قطعات استفاده کرد.

کفپوش اپوکسی مایع:

این نوع از کفپوش اپوکسی مناسب  فضاهای مکانیکی، انبارها، آشپزخانه های تجاری، رستوران ها، گاراژ ها، و کارخانه های تولیدی می باشد.

کفپوش اپوکسی کوارتز :

کفپوش های  اپوکسی کوارتز ترکیبی از رزین اپوکسی پلیمر و دانه های کوارتز رنگی است. این اپوکسی باید برای فضاهای تزئینی و لوکس مورد استفاده قرار می گیرد.

کفپوش اپوکسی ضد استاتیک:

کفپوش اپوکسی ضد استاتیک یا کفپوش اپوکسی مقاوم در برابر الکترواستاتیک (ESD)): ESD می تواند برای بسیاری از محیط های کاری خطرناک قابل استفاده باشد. برای کاهش خطرات اس تاتیک در فضاهای خاص و حاوی مواد قابل اشتعال، کف اپوکسی ضد استاتیک می تواند مورد استفاده قرار گیرد. این نوع اپوکسی معمولا در کارخانه های تولید قطعات الکترونیکی، شیمیایی و یا دارویی و بهداشتی و یا هر فضایی که از گازهای قابل اشتعال یا مایعات استفاده می کنند که باعث ایجاد گرد و غبار قابل اشتعال می شوند به کار گرفته می شود.

نکته آخر

کفپوش اپوکسی یک محصول شیمیایی چند منظور و کاربردی است . این محصول بسیار با دوام و مقاوم  در برابر ضربه است و در کل می توان گفت یکی از بهترین گزینه های ممکن برای انتخاب کفپوش خوب، اجرای کفپوش اپوکسی است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.